file_021Een persoonlijk consult geeft antwoord op belangrijke levensvragen. De astrologie is een zeer geschikt instrument om een objectieve kijk te geven op je processen. Vaak zit je er zelf diep in, en ben je het overzicht kwijt. Een horoscoop is dan als een landkaart, die je door je eigen labyrinth heen gidst. Ik werk veel met mythologische beelden en paralellen, omdat deze de sterke onderstromen van het leven zo goed verbeelden. Als je telkens dezelfde dingen overkomen buiten je wil om, is het fijn om het heft weer zelf in handen te krijgen. Dat kan door bewustwording van onbewuste mechanieken. Een horoscoopduiding doet precies dat.

Geboortehoroscoop: Een karakteranalyse en een vooruitblik voor de komende jaren. Welke krachten spelen een grote rol in je leven? Waar liggen je lessen, en waar de antwoorden? In welke fase van ontwikkeling zit je, en welke kant wil je dat op laten gaan? Wat zijn jouw unieke talenten waarmee je bewustzijn kunt genereren?

Kinderhoroscoop: Voor kinderen tussen 6 en 16 jaar.

Relatiehoroscoop: De relatie is een energieveld op zich, en heeft een eigen horoscoop. In deze horoscoop is te zien, wat de aard van de verbinding is. Terugkerende problemen worden belicht en stappen daarmee uit de schaduw. Maar ook de mooie, unieke kanten krijgen aandacht.

De Maanhoroscoop; De maan neemt een bijzondere positie in. In dit consult maak je een reis naar het rijk van jouw persoonlijke maan. De mysterieuze maan toont haar diepste gezicht in krachtige beelden. Dit consult is vooral interessant voor vrouwen, omdat de maan juist voor hen essentieel is. De reis combineert astrologie met Kabbala en eeuwenoude vrouwenmysteriën.

 

 

De Huwelijkshoroscoop in boekvorm. In dit boek staat geschreven wie de bruid is en wie de bruidegom is. In heldere bewoordingen en toegankelijke taal wordt verteld hoe de unieke energie van het bruidspaar op elkaar reageert. Wat is de kwaliteit van de relatie, wat zijn aandachtspunten en wat maakt dit huwelijk zo uniek? Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de huwelijkshoroscoop; de horoscoop van het moment waarop het huwelijk wordt voltrokken. Het boek wordt helemaal op maat geschreven en bevat geen algemene teksten. De zorgvuldig gekozen afbeeldingen zijn een meerwaarde om de thema’s te benadrukken. Het geheel is een mooie presentatie en kan vaak nageslagen worden. Het boek geeft een goed, reëel en positief beeld van dit huwelijk. Voor bruid en bruidegom is dit een zeer persoonlijke en unieke gift. Het kan keer op keer worden nageslagen. 

                                                                                                                                        huw2

                                                                               

Het Plutoconsult. hades modernOp deze website vind je een onder publicaties een artikel over Pluto en wat de rakker in je horoscoop allemaal veroorzaakt. Het lijkt je grootste vijand maar is je grootste vriend. Tijdens het Plutoconsult gaan we zeer diep in op jouw Pluto en onderzoeken we wat jouw blinde vlek, je pijn en je grootste talent is. We gaan 'm zoeken en vinden.

Ervaringen van cliënten:

“Voor alles is een juiste tijd”….. Wat was het de juiste!!! dag voor onze ontmoeting. Wat heb je een  innerlijke rust in gang gezet. Er vallen zo ongelooflijk veel muntjes en het is nog “niet eens” echt begonnen ….!!!! Het voelt alsof ik al een nieuw jasje aan heb. Luister heel graag naar ons bandje en hoor steeds nieuwe dingen. Jij hebt me weer in mijn kracht gezet. Adrenaline kruipt overal, ik aanvaard langzaam mijn rust die mij veel zal opleveren, verdiepen en mij nieuwe inzichten en andere dimensies zal laten ervaren.

Zonder verwachtingen kwam ik bij jou om 'iets' te weten te komen over mijn geboortehoroscoop. In een open en ontspannen sfeer gaf je duidelijke en gedegen uitleg over voor mij onbekende astrologische begrippen en de betekenis daarvan. Achteraf heeft het consult me meer geraakt dan ik had verwacht. Het heeft me vooral het vertrouwen gegeven dat ik me minder zorgen hoef te maken over de toekomst. Het vertrouwen dat alles wel goed komt. Het gevoel dat ik mijn sluimerende behoefte aan verandering, vernieuwing en verdieping onbevreesd tegemoet kan treden. En dat vertrouwen helpt mij om definitief een streep te zetten onder een gebeurtenis uit het verleden. Iets dat onbewust mijn leven, werk en relaties van de afgelopen tien jaar heeft bepaald. Dank je wel!

Helderheid, vertrouwen, inspiratie en moed zijn de kernwoorden die nu in me opkomen. Essentieel om dit jaar tegemoet te gaan voel ik. En ook een bevestiging van mijn eigen gevoel over dit jaar. Dat is wat ik nodig had.Na die donderdag is alles nog meer gaan rollen. Alles lijkt nu in elkaar te vallen. Kennelijk moest ikzelf een nog dieper JAAA zeggen!

Misschien leuk om te vertellen waarom ik naar jou ben  gegaan. Dat was niet vanuit ‘weet ff geen ander’.Jij representeert voor mij de ‘moderne/ Nieuwe ’ astrologie. Van deze tijd, van dit tijdperk. Jij bent het en ademt het in en uit. Als vanzelf. En je schroomt niet om het te combineren met andere vormen, zoals tarot & kabbala. Daarin voelt het veld breed, gedragen, helend  en kloppend.

Ik kom al enige jaren bij Elodie Hunting voor mijn jaarhoroscoop. Vanaf het allereerste moment voelde ik dat ik bij de juiste vrouw op de bank zat. Ze kon mij zoveel over mijn persoonlijkheid vertellen en voelde ik mij letterlijk thuiskomen. Alles wat ze naar voren bracht in de jaarhoroscoop bleek te kloppen. Elke keer krijg ik zo’n goede leidraad mee dat ik er als een kompas op kan varen en tegelijkertijd mijn eigen draai aan kan geven. Als ik aan Elodie denk dan denk ik aan warmte, kracht, meesterlijk inzicht, inspiratie, vertrouwen en zielenmaatje. Ik heb zo veel mooie vooruitzichten voor dit jaar gekregen dat ik het liefst met alles tegelijk aan de slag wil. Ik ben maar eens begonnen e.e.a. uit te zetten in het universum. Ik kijk nu al uit naar onze volgende ontmoeting.

Alice van der Salm-Verholt

De uitleg van mijn geboortehoroscoop was een echte eye opener. Elodie wist de hoofdlijnen heel duidelijk uit te leggen en liet patronen in mijn leven zien waar ik me niet bewust van was. Haar enorme kennis en kundigheid bleek vooral uit het feit dat zij naast de planeetstanden ook een ingang vond die al die lijnen en patronen met elkaar verbond en de kern van mijn handelen op een hele diepe laag liet zien. Daarnaast gaf zij zoveel inspiratie door mijn potentie te belichten. De uitleg van de horoscoop heeft een innerlijke landkaart gegeven en de motivatie om mijn talenten tot uiting te brengen. Hoe bijzonder is dat! Dank je wel Elodie!


Voor meer informatie; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.