Basiscursus astrologie

Cursus astrologie voor beginners en geïnteresseerden gevorderden die hun kennis op willen halen.

Op donderdag 1 maart 2018 start ik weer met de basiscursus astrologie in Arnhem.

In deze cursus leer je de basis van astrologie. Na 15 lessen, tweewekelijks, kun je een horoscoop berekenen, tekenen en redelijk duiden. Er is ruimte voor eigen inbreng en je eigen horoscoop. Daarnaast kijken we in horoscopen van beroemde mensen zoals Obama, de Dalai Lama en andere mensen die op dat moment in het nieuws zijn. Je krijgt dan direct een idee hoe praktisch astrologie werkt en tot een groter begrip kan leiden.

De astrologie wordt in de lessen in een breder kader gezet. Zo maken we uitstapjes naar tarot, mythologie en kabbala. De nadruk blijft natuurlijk astrologie!

Je ontvangt een door mij geschreven gratis digitaal lesboek.

Wil je meedoen? Neem dan even contact met me op; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wat gaan we doen?
We gaan stap voor stap de dierenriem in en behandelen alle 12 tekens. Van Ram tot Vissen. We bekijken niet alleen de constellaties maar ook de afzonderlijke sterren waaruit het sterrenbeeld is opgebouwd. Niemand is alleen maar Ram in de astrologie. Je persoonlijke en unieke horoscoop bevat veel meer informatie.Je leert de astrologische symboliek. Je leert over de 10 planeten en wat ze betekenen in een horoscoop en over de 12 levensgebieden die in de astrologie huizen genoemd worden.

Moeilijk?
Veel mensen denken dat ze goed in wiskunde moeten zijn om astrologie te leren. Vroeger was dat zeker zo, maar met de komst van astrologische software is het een kwestie van de juiste geboortegegevens invoeren. Het interpreteren van de horoscooptekening leer je met en van elkaar tijdens de lessen.

Waarom?
Astrologie is een model om jezelf te leren kennen. Maar ook andere mensen, je relatie(s), en gebeurtenissen. Ben je op zoek naar zelfkennis zodat je beter begrijpt waarom je bent zoals je bent en doet zoals je doet? Dan is astrologie een uitstekend instrument.

Bijzonder
Deze basiscursus astrologie
gaat verder dan alleen de gangbare psychologische duidingen die je meestal tegenkomt. Want astrologie is een eeuwenoude wetenschap die gebaseerd is op aardse, psychologische en spirituele kennisgebieden. In deze cursus belicht ik het spirituele ook, omdat dit een verdieping geeft. We werken met symbolen die hogere bewustszijnsgebieden ontsluiten.Ook de bijpassende mythen uit verschillende culturen komen aan bod en geven je een extra dimensie in deze rijke wetenschap. We zetten astrologie terug in haar roots uit een ver verleden.

De lessen
J
e krijgt een interessant en prikkelend programma aangeboden met voldoende ruimte voor eigen inbreng.De lessen zijn verdeeld in blokken. Jij kiest telkens of je verder wilt gaan.Het eerste blok bestaat uit 15 lessen. Elke 2 lessen behandelen we een dierenriemteken en alles wat daarbij hoort.We gaan er samen een boeiende en goede avond van maken.

Bij inschrijving ontvang jij je eigen horoscoop, zodat je de aangeboden stof kunt toepassen bij jezelf. 

Voor informatie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.