In deze maand april is er sprake van grote tegenstellingen. Enerzijds is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en anderzijds is er veel strenge beperking. Met andere woorden; er wil van alles maar lang niet alles kan. Vooral de financiële kant kan een probleem zijn als je niet goed ingelicht bent over de regelgeving. Tussen 24 en 27 april ontmoet Mars Pluto en dat geeft intense dagen. Iets kan met een grote patsboem voorbij zijn en deze ontlading geeft veel ophef. Hieronder lees je hoe deze energie uitwerkt per dierenriemteken. Lees ook het teken waar je Maan en je ascendant in staat want deze spelen ook een rol. Op www.astro.com bereken je je eigen horoscoop.

vissen3

Bij elke tekst zie je schilderijen van Jake Baddeley uit de serie Zodiak. Hoogwaardige, genummerde en gesigneerde prints hiervan zijn te bestellen via www.horoscoopboek.nl/kunst . Daar lees je ook de toelichting op het werk door Jake Baddeley zelf geschreven. Het zijn machtig mooie schilderijen die vervaardigd zijn volgens de technieken die oude meesters ook gebruikten. Aanrader!

Ram

Sja … het wordt niet een van je beste maanden, Ram. Je zit al dan niet gedwongen thuis en kunt daar niet echt uit de voeten. Je verleden eist zijn tol en je moet dealen met kwesties die je al bijna was vergeten. Financieel heb je wind tegen. Er moet betaald worden en het levert je niets op. Zonde van je geld maar het kan niet anders. Waar zit dan je ruimte en je vrijheid? In de aanvaarding en het leren omgaan met tegenslag. Natuurlijk moet je acteren in je omstandigheden. Kun jij je innerlijke rust en vertrouwen bewaren?

Stier

Jouw planeet Venus staat in Stier en is daar sterk en stabiel. Je ontsnapt deze maand graag aan verplichtingen die naar jouw idee zinloos zijn en niets toevoegen aan je levensgeluk. Je bent gericht op verbinden en langzaamaan gaat dat ook lukken. Je krijgt (financiële) steun en ervaart dat je op bepaalde mensen echt kunt vertrouwen. Je hebt een sterke behoefte om jezelf neer te zetten en zo te laten zien dat je bestaat. Je voelt je sterk en creatief.

Tweelingen

Jouw thema voor deze maand is relaties. Je neemt je gedrag en je ervaringen onder de loep en ziet dat je op bepaalde dingen terug moet komen. Dit kan een herstart geven in een bestaande relatie of het beëindigen ervan. Leidend is of jij helemaal jezelf kunt zijn en genoeg vrijheid ervaart. Na de 22e merk je dat je leven weer in het oude ritme terug is en dat je toekomstplannen kunt maken. Tot die tijd is het bezinnen en overdenken.

Kreeft

Jij voelt je enigszins onder druk staan deze maand. Invloeden van buitenaf vragen het uiterste van je. Het komt erop aan, het gaat er helemaal over en iedereen kijkt mee, zo lijkt het. Je neemt grote beslissingen over je toekomst. Aan aandacht geen gebrek deze maand. Men is graag in jouw omgeving omdat je niet oordeelt en zo vriendelijk bent. Je voelt je er wat onwennig bij omdat je je onzeker voelt. Helemaal niet nodig want je doet het juist erg goed.

Lees meer...

Unieke Donkere Maan Meditaties

Elke maand komen de Zon en de Maan samen in een sterrenbeeld. Dit is een kort moment waar een energetische bevruchting plaats vindt van bewustzijn, de Zon, met onderbewustzijn, de Maan. Het is een mystieke en mysterieuze gebeurtenis welke we niet met ons verstand kunnen begrijpen. Daarom gaan we mediteren. Via exclusief geschreven geleide - meditaties gaan we dit bijzondere moment binnen laten in onze geest en ziel. De meditaties bieden een verduidelijking van de symboliek van de 12 dierenriemtekens 

Door mee te doen aan deze meditaties krijg je meer bewustzijn op wat er in jou leeft en hoe dat in verband staat met de actuele energie. Je krijgt meer zelfkennis en opent je spirituele bewustzijn gericht en doeltreffend. Je herkent veel sneller welke energie er om je heen is en kunt daardoor betere keuzes maken. Omdat je meer weet en meer bewustzijn hebt.

Persoonlijke horoscoop
Elke deelnemer krijgt zijn persoonlijke horoscoop zodat ik kan zien in welk levensgebied de Donkere Maan plaatsvindt. Je ontvangt elke maand een tekst zodat je weet wat jou te wachten staat en hoe je de energie optimaal kunt ervaren.

Meenemen
Een dikke kaars met veel branduren en een kristal om de energie in op te slaan.

Waar en wanneer
De maandelijkse bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem op donderdagavond van 20u tot 22u. We starten in mei 2018.

Kosten
360 euro

Voor meer informatie en aanmelden mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ten tijde van dit schrijven is het vanwege de snijdende kou nauwelijks voor te stellen dat we richting het lentepunt gaan. Op 20 maart staat de Zon in de allerlaatste graad van de dierenriem in Vissen en op de 21e gaat hij naar Ram en trapt daarmee een nieuw astrologisch jaar af. Op 21 maart zijn dag en nacht even lang en is er dus sprake van een evenwicht. Dit heet de lente - equinox. Equi komt uit het Latijn en betekent gelijk; nox betekent nacht. Er vindt dus een grote ommekeer van energie plaats in deze maand. Op 23 maart gaat Mercurius retrograde lopen tot en met 15 april. Het is raadzaam om afspraken die je in deze periode maakt met potlood in je agenda te zetten want de kans is aanwezig dat ze verzet worden of niet doorgaan. Om tot een goed beeld van deze maand te komen lees je ook het dierenriemteken waar je Maan en je ascendant in staan. Op www.astro.com kun je je eigen horoscoop berekenen.

Nieuw!! Je kunt deze hemel ook luisteren op een podcast. Deze gaat dieper in op de tekst en duurt 24 minuten. Klik hier, oortjes in en lekker luisteren.

zodiac4

Ram 
Jij wil heel graag iets nieuws beginnen. Je barst van de energie en de plannen! Als het aan jou ligt ga je gisteren beginnen. Wat je tegenkomt zijn obstakels en onmogelijkheden. Financieel klopt het nog niet helemaal maar dat wuif je in al je enthousiasme weg. Daar zorgt de kosmos wel voor, neem je aan. In het weekend van 10 en 11 maart weet je of je door kunt gaan of niet. Dat gaat gepaard met aardig wat vuurwerk! Je plan explodeert en je blijft achter in rookwolken of je hebt een grootse doorbraak.

Stier
Het wordt een bewogen maand voor jou, Stier. Jouw planeet Venus staat heerlijk te dromen in Vissen en komt daar zo mooi tot haar recht. Alles is goed en vredig. Totdat… de hoekige werkelijkheid zijn intrede doet. Op 7 maart gaat Venus naar Ram en stroomt er opeens vuur door je bloed. Je wilt iets doen en wel nu! Op 12 en 13 maart krijg je te maken met logge regels en op 23 en 24 maart met een grote baas die jou pootje wil haken. Het komt erop aan hoe sterk en stabiel je bent en wat je kunt hebben.

Tweelingen
Terugkijken op je leven heeft zin als je probeert de grote lijnen te ontdekken om tot bewustwording te komen. Dat ga jij deze maand ook doen. Je weet drommels goed dat het over een andere boeg moet en dat er een fundamentele wissel om moet om dat te bereiken. Op 2 maart begin je vastberaden aan je nieuwe koers. Op 10/11 maart is er een tegenslag. Pak je het handig aan dat draai je die om en maak je er een voordeel van. Op de 23 maart gaat jouw Mercurius retrograde ( schijnbaar achteruit) lopen en moet je dingen herzien. Zie het als een herstart.

Kreeft
Jij wordt gezien deze maand. Men zit te wachten op je kennis en ervaringen. Het is tijd om uit de schaduw te komen en in het licht te stappen. En daar mag best wat trots en kracht bij! Er komen kansen voorbij die jouw leven in de goede richting buigen. De erkenning waar je op hoopte is nu daar. Het komt in het begin van deze maand langs dus let goed op. Wees niet bescheiden en blijf vooral jezelf. Want dat is precies wat er gevraagd wordt.

Lees meer...

We hebben op 15 februari een zoneclips in Waterman. Zon en Maan staan dan in dit teken en het markeert altijd een bijzonder moment. Het is een nieuw begin dat een lang na-effect heeft. Omdat Mercurius hier ook in betrokken is, is het goed mogelijk dat moderne techniek in opspraak komt. Waterman gaat over groepen mensen en is een rebels teken dat niets met hiërarchie heeft. Hij erkent geen macht en buigt voor niks of niemand. Het is ook het teken van de nieuwe uitvindingen die zeer futuristisch van aard zijn, maar ook het teken van de archeologie. We kunnen ons het best maar laten verrassen.

file_021Ram

Met jouw planeet Mars in Boogschutter heb je een grote behoefte aan vrijheid en groei. Alles wat jou probeert tegen te houden kan rekenen op een snauw. Zit je niet op te wachten. Je wilt je horizon verbreden en bent klaar voor iets geheel nieuws. Krijg je te maken met onrecht dan trek je ten strijde met getrokken zwaard. Je bent niet bang en ziet geen enkel risico. Je bent dus een tikkeltje overmoedig en dat kan verkeerd gaan.

Stier
Je bouwt aan je netwerk en komt nieuwe mensen tegen. Allemaal erg leuk en lucratief, maar naarmate de maand vordert merk je dat je moe bent. Vanaf de 11e trek jij je terug. Er ligt heel wat op je bordje wat je moet verwerken en daar neem je de tijd voor. De eerste stap is erkennen dat je nu aan jezelf moet denken en dat ook daadwerkelijk doen. Dit betekent dat je nee moet zeggen zonder je schuldig te voelen. Door te zien waar je verantwoordelijkheid ligt schep je veel duidelijkheid.

Tweelingen
Je hebt veel kennis opgedaan en wilt altijd wel meer. Maar je gaat inzien dat je iets van je eigen ervaring en wijsheid kunt toevoegen aan deze kennis, en het dan ververst kunt presenteren aan de buitenwereld. Deze maand ga je in kaart brengen waar je staat. Ook al lonkt de vrijheid en wil je niets dat moet, toch breng je de beheersing op om het wel te doen. Omdat je weet dat het je gaat dienen. Voor jouw doen ben je erg rustig.

Kreeft
Je weet dat het aan de tijd is om jezelf te laten zien. Daar ben je eigenlijk veel te verlegen voor, maar je zet toch de eerste stap. Het gaat vooral om je werk en je maatschappelijke positie. Zodra je weet én voelt dat je nodig bent, aarzel je geen moment en pak jij je moment. Op zoek naar ander werk? Dan is dit een hele goede maand om een stap te zetten. Zoek het vooral in leidinggevende of coachende beroepen.

Leeuw
Je bent veel onderweg en weinig thuis. Dat is nu even niet anders maar je vindt het wel moeilijk. Probeer een nieuwe balans te vinden tussen uit en thuis en buiten en binnen. De eclips gaat jou deze maand raken en zet je op een ander spoor. Dit spoor heeft alles te maken met het doel dat jij jezelf gesteld hebt in dit leven. Dat kan betekenen dat je afscheid gaat nemen van iets wat je voorheen zeer na aan het hart lag.

Lees meer...

Het nieuwe jaar 2018 is gearriveerd. Voor ons een jaar met 12 maanden, 52 weken en 365 dagen. Er moet nog niks en er mag van alles. Meebewegen met de aanwezige krachten geeft energie. Deze maand januari kan een pittige zijn als je je verzet. Want er staan een paar transformatiemomenten op de agenda. Wees wijs en doe gezellig mee. Zo doe je er je voordeel mee. Verzet is altijd zinloos.

Ram
Jouw planeet Mars staat in het dierenriemteken Schorpioen in de buurt van Jupiter, die daar ook staat. Deze planeetstand zorgt ervoor dat je naar binnen keert en tot grootse inzichten kunt komen. Het is je eigen onderwereld waar je toegang toe hebt en dit tilt je op naar bijzondere wijsheden. Deze kunnen confronterend zijn maar als je ze onbevreesd tegemoet treedt, overwin je angsten en versla je je monsters. Daarna ervaar je een grootse vrijheid en heb je werkelijk aan psychische kracht gewonnen. Je bent veel sterker dan je dacht!resistance

Stier
Jouw planeet Venus loopt naar Pluto in Steenbok en arriveert daar op de 10e januari. In deze aanloop verandert je blik op de liefde. Je ervaart gehechtheid en realiseert je dat loslaten erg moeilijk is. Het is een spanningsvolle aanloop die je helemaal in beslag neemt. Ook financieel kun je dit merken omdat je met onmogelijkheden te maken krijgt. Op 19 januari gaat Venus naar Waterman en wordt de druk aanzienlijk minder. Vrienden worden belangrijk en je hebt meer lucht. Relativeren wordt ook makkelijker en je toekomstbeeld vult zich met idealen.

Tweelingen

Mercurius is jouw planeet en in Boogschutter is hij optimistisch gestemd. Je verlegd allerlei grenzen en leert veel over het leven. Noem het gerust wijsheid. Op de 12e gaat Mercurius naar Steenbok en dan word je veel serieuzer. Je bent zorgvuldig en doet dingen graag ‘zoals het hoort’. Ook ga je een gezet doel concreet maken want het is tijd. Op de 24e en 25e is het moment van de waarheid. Je beschikt dan over een sterke innerlijke kracht en verzet bergen. Het verleden sluit je dan resoluut af en niemand speelt meer spelletjes met je.

Kreeft

Jij houdt dingen voor jezelf deze maand. Je denkt van alles maar je spreekt het niet uit. In stilte bereid jij de volgende fase van je leven voor en dat doe je op een heel gedegen manier. Je leest veel en zuigt je vol met kennis, want je wilt heel precies weten in welke fase van ontwikkeling je bent. Communiceren doe je alleen met mensen die heel dicht bij je staan. Je realiseert je dat alle stappen die je nu zet, gevolgen hebben voor je toekomst en aangezien dit zo belangrijk voor je is neem je alle tijd.

Lees meer...