Unieke Donkere Maan Meditaties

Elke maand komen de Zon en de Maan samen in een sterrenbeeld. Dit is een kort moment waar een energetische bevruchting plaats vindt van bewustzijn, de Zon, met onderbewustzijn, de Maan. Het is een mystieke en mysterieuze gebeurtenis welke we niet met ons verstand kunnen begrijpen. Daarom gaan we mediteren. Via exclusief geschreven geleide - meditaties gaan we dit bijzondere moment binnen laten in onze geest en ziel. De meditaties bieden een verduidelijking van de symboliek van de 12 dierenriemtekens 

Door mee te doen aan deze meditaties krijg je meer bewustzijn op wat er in jou leeft en hoe dat in verband staat met de actuele energie. Je krijgt meer zelfkennis en opent je spirituele bewustzijn gericht en doeltreffend. Je herkent veel sneller welke energie er om je heen is en kunt daardoor betere keuzes maken. Omdat je meer weet en meer bewustzijn hebt.

Persoonlijke horoscoop
Elke deelnemer krijgt zijn persoonlijke horoscoop zodat ik kan zien in welk levensgebied de Donkere Maan plaatsvindt. Je ontvangt elke maand een tekst zodat je weet wat jou te wachten staat en hoe je de energie optimaal kunt ervaren.

Meenemen
Een dikke kaars met veel branduren en een kristal om de energie in op te slaan.

Waar en wanneer
De maandelijkse bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem op donderdagavond van 20u tot 22u. We starten in mei 2018.

Kosten
360 euro

Voor meer informatie en aanmelden mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.